Actie banner

Bijeenkomsten

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

 

We houden onze bijeenkomsten in Wijkcentrum Angelslo in Emmen.

De adresgegevens staan achter de tab Waar.

Geen lid? Kom eens kennis maken.

Wilt u meer informatie? Vul dan bij CONTACT het formulier in.

Activiteiten in februari / maart 2024

Op dinsdag 12 maart om 14.30 uur houden we onze inloopmiddag in het Wijkcentrum Angelslo te Emmen.

U kunt Wijkcentrum Angelslo het best bereiken via de grote parkeerplaats aan de Peyserhof te Emmen.Het gebouw staat aan het einde van de parkeerplaats.Stel dus uw navigatie in op de Peyserhof en ga aan het einde rechtsaf. Aan het eind links is de ingang van het deel van het Wijkcentrum waar u moet zijn.

Er is steeds meer aandacht voor Linux, dus gaat het gesprek ook daar over.We beantwoorden  vragen over digitale zaken, waar u meer over wilt weten.

Dus reden genoeg om te komen en de koffie of thee staat klaar.

Er is deze maand op de geplande avond geen videopresentatie.

Wel staan de handout en de film van de presentatie over Windows 11 in de Downloads  menu bovenin pagina in de map Presentaties klaar om te downloaden.

Er is alle reden om van de veranderingen kennis te nemen.  Via de agendag rechts op dee pagina kunt u als lid inloggen en een paar dagen tevoren de link al ophalen.

Op woensdag 28 februari houden we ons digitale HCC!Noord Koffie-uurtje. Deze keer herhalen we de presentatie van HOME-ASSISTANT op verzoek van veel leden en er blijft nog tijd voor vragen.

We beginnen om 20.00 uur en ruim tevoren kunt u de link via Agenda rechts ophalen. Alle bijzonderheden over het koffie-uurtje kunt iets hoger op deze pagina lezen een ook via het menu hierboven HCC!Noord- Koffie-uurtje.

Kom of log in en doe mee!

Het bestuur

 

 

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!zuid-drenthe

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden