HCC!NoordHCC!-Koffie-uurtje 

 

Het Digitale Koffie-uurtje begint weer op 25 januari om 20.00 uur.

                                                         

koffie noord

koffie uur

De Regio’s Groningen, Zuid-Drenthe en Fryslân hebben besloten het maandelijks Video Koffie-uurtje HCC!Noord voort te zetten. We doen dat ook als de fysieke bijeenkomsten weer mogelijk zijn.

Om in de tijd zonder live bijeenkomsten toch contact met elkaar te kunnen houden en presentaties te kunnen geven, heeft HCC een Webinar-omgeving ingericht.

Het wij.hcc.nl-platform dat hiervoor wordt gebruikt, is opensource en gebruiksvriendelijk. Je hebt geen account nodig en kunt als lid direct deelnemen.

We hebben de ervaring tot nu toe, dat veel leden het prettig vinden om met videobijeenkomsten contact met elkaar te hebben. Het geeft een heel goede mogelijkheid om zaken over je digitale leven met elkaar te delen. Ook komen er vragen en worden problemen aangekaart, die dan door één of meerdere deelnemers van een antwoord of oplossing worden voorzien.

Maar, vergeet de gezelligheid niet. Je logt in en hebt voor je het weet de zaken van alle dag bij de kop.

Er ligt altijd wel en onderwerp voor gesprek op de plank.

koffie uur Hoe gaat het in zijn werk?

Als lid hoef je alleen maar rechts op de website in te loggen als HCC-lid met je gebruikersnaam en wachtwoord en verschijnt onder aan dit artikel een vervolg met de link naar de bijeenkomst en wat instructies.
Ziet u geen tekst, dan kan het zijn, dat er rechts onderaan de pagina volgende> staat. Klik daarop.

Deze link wordt kort voor de bijeenkomst op de website gezet om technische en organisatorische reden.

Eenmaal in de bijeenkomst worden eerst de camera en microfoon getest door de gastheer van de avond.

Gebruik bij voorkeur de browser Chrome of Edge Chromium.

Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt?

Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je in het log-in menu op de site kiezen voor wachtwoord vergeten en vul je het formulier in.

Log dan in met je HCC lid-nummer en je HCC code, die in de brief staan, die je indertijd hebt ontvangen.

Weet je ook nummer en code niet meer? Neem dan contact op met de HCC-ledenadministratie  085-0130124 (ma-vrij 13.00-17.00 uur).

  koffie uurWeet je niet hoe wij.hcc.nl werkt?

Klik op deze link Handleidingen. Vul je het inlogformulier in en je komt in de map handleidingen. Daar kunt je de handleidingen voor het starten en gebruiken van wij.hcc.nl ophalen.

Je kunt het testen met wij.hcc.nl/test. Lukt het niet? Stuur dan een mail naar

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor hulp en ondersteuning.

Je bent er klaar voor?

Let dan op de website en de Nieuwsbrief. Log in op de website met Chrome of Edge kort voor aanvang in als lid en klik op de link voor de bijeenkomst en wees welkom.

Verlaat de bijeenkomst op het moment, dat je het wilt.

Veel genoegen!!!