Agenda

Koffie-uurtje HCC!Noord
Maandag, 09 Augustus 2021, 20:00 - 21:00

koffie noord

 

De opzet.

De Regio’s Groningen, Zuid-Drenthe en Fryslân  houden deze zomer nog geen fysieke bijeenkomsten, maar organiseren vanaf Juli gezamenlijk één keer per maand een video-koffie-uur.

Om in deze tijd zonder live bijeenkomsten toch contact met elkaar te kunnen houden en presentaties te kunnen geven, heeft HCC een Webinar-omgeving ingericht.

Het wij.hcc.nl-platform dat hiervoor wordt gebruikt, is opensource en gebruiksvriendelijk. Je hebt geen account nodig en kunt als lid direct deelnemen.

We hebben de ervaring tot nu toe, dat veel leden het prettig vinden om met videobijeenkomsten toch contact met elkaar te hebben. Het geeft een heel goede mogelijkheid om zaken over je digitale leven met elkaar te delen. Ook komen er vragen en worden problemen aangekaart, die dan door één of meerdere deelnemers van een antwoord of oplossing worden voorzien.

Maar, vergeet de gezelligheid niet. Je logt in en hebt voor je het weet de zaken van alle dag bij de kop.

Er ligt altijd wel en onderwerp voor gesprek op de plank.

U kunt een half uur voor aanvang de link naar wij.hcc.nl ophalen door in te loggen als lid en dan in het menu rechts boven Koffie-uurtje HCC!Noord. Daar staat de link naar de bijeenkomst klaar. Kopieren, Plakken en gaan!