images/fade/fade14.jpg

 

We wensen iedereen een prettige en aangename zomer een uiteraard een fijne, ontspannen vakantie.

 

 

 

Het aanhoudende risico van Corona is er de oorzaak van, dat we nog geen fysieke bijeenkomsten kunnen houden de komende tijd. We zullen u met regelmatige berichtgeving op de site en per Nieuwsbrief voor de leden op de hoogte houden van de ontwikkelingen,

 

Inmiddels hebben veel leden en geïnteresseerden de weg gevonden naar de digitale Videobijeenkomsten.

HCC heeft een platform, dat met gebruik van bij voorkeur de browser Chrome de mogelijkheid biedt om digitaal bijeenkomsten te houden voor kleine en grote groepen.

Hier wordt intensief gebruik van gemaakt door de regio's en de interessegroepen.

Ook onze regio Zuid-Drenthe organiseert online bijeenkomsten .

videobellencartoon

 

Houd de aankondigingen hieronder en in de Agenda rechts op site in de gaten en kom ook eens online langs bij bijvoorbeeld:  

 

                                           Koffie-uurtje HCC!Noord

koffie noord

 

De opzet.

De Regio’s Groningen, Zuid-Drenthe en Fryslân hebben besloten het maandelijks Video Koffie-uurtje HCC!Noord voort te zetten.

Het Webinar platform blijkt los van Corona aan een behoefte te voldoen. Korte contacten in wat beperkte groepen, die communicatie tussen de deelnemers mogelijk maakt geven een extra dimensie aan ons verenigingsleven.

Het wij.hcc.nl-platform dat hiervoor wordt gebruikt, is opensource en gebruiksvriendelijk. Je hebt geen account nodig en kunt als lid direct deelnemen.

We hebben de ervaring tot nu toe, dat veel leden het prettig vinden om met videobijeenkomsten toch contact met elkaar te hebben. Het geeft een heel goede mogelijkheid om zaken over je digitale leven met elkaar te delen. Ook komen er vragen en worden problemen aangekaart, die dan door één of meerdere deelnemers van een antwoord of oplossing worden voorzien.

Maar, vergeet de gezelligheid niet. Je logt in en hebt voor je het weet de zaken van alle dag bij de kop.

Er ligt altijd wel en onderwerp voor gesprek op de plank.

Voor meer informatie en wat u moet doen om deel te nemen opent u het menu HCC!Noord-submenu HCC!-Koffie-uurtje bovenaan deze pagina